Design My Velvet Dress

Världen i Design My Velvet Dress är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Design My Velvet Dress, ett av våra bästa klä på spel!

Hej små skräddare! Känner ni er kreativa idag? Vi har nämligen en ny designutmaning för dig! Hur skulle du vilja skapa en glamorös sammetsklänning?! Vi vet att sammet skulle betraktas som ett tyg som är mer förknippat med höst/vinter stilar. Men en sammetsklänning är ett måste i din garderob! Den är perfekt för den festliga säsongen, cocktailpartyn, collegefester, kvällsmiddagar eller dejter! Så vänta inte längre och gå in i vår workshop där du hittar allt du behöver för att designa din drömklänning i sammet! Välj klänningens design och form från katalogen och välj rätt färg genom att utforska färgpaletten. Du kommer att hitta många härliga dekorativa element som kommer att erbjuda unikitet! Det finns ett stort urval av band, pärlband och eleganta bälten som du kan välja mellan för att piffa upp den nya looken! När du är klar ska du matcha denna fantastiska nya klänning med rätt accessoarer som höga klackar, eleganta väskor och charmiga smycken.

Liknande spel:

Gillade du Design My Velvet Dress? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.