Dumb Ways to Die

Världen i Dumb Ways to Die är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Dumb Ways to Die, ett av våra bästa roliga spel!

Njut av massor av roliga (och brutala) minispel i Dumb Ways to Die, ett spel där livet för söta, men förvånansvärt dumma, karaktärer alltid är ett steg från ett smärtsamt slut. Du kan förhindra dessa slut genom att delta i en rad korta utmaningar där dina reflexer och ditt snabba tänkande kommer att göra stor skillnad. Några av dem kommer att överleva, men tyvärr kommer många av dem inte att göra det. Så innan du spelar Dumb Ways to Die ska du se till att du inte är den känsliga typen, eftersom vissa dödsfall kan vara mer brutala än du kanske förväntar dig.

Hastigheten med vilken spelet förväntar sig att du ska reagera är mycket hög, och det mesta av utmaningen i Dumb Ways to Die kommer härifrån, men när du väl börjar känna till hur världen i Dumb Ways to Die är uppbyggd vet du på sätt och vis vad du kan förvänta dig, och du kommer att bli bättre och bättre på att rädda dessa bedårande dumma karaktärer. Från att behöva släcka en brand genom att snabbt trycka på skärmen för att springa iväg, till att undvika inkommande bett eller förstöra asteroider, de situationer du kommer att ha i Dumb Ways to Die är mestadels absurda, men detta säkerställer att du hålls på tårna, och det håller saker och ting fräscha och roliga. Och när du inte riktigt reagerar tillräckligt snabbt får du en andra chans, då du förhoppningsvis lyckas lyckas lyckas.

Under hela Dumb Ways to Die kommer du att få uppleva massor av minispel, och med tiden kommer du att lyckas besegra dem alla. Så spela på Hetaspel.se och se vart äventyret tar dig.

Hur man spelar

Använd musen för att interagera med spelet. Varje minispel har instruktioner om hur du ska interagera med spelet.

Liknande spel:

Gillade du Dumb Ways to Die? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårroliga spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC