Bartender The Right Mix

Världen i Bartender The Right Mix är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bartender The Right Mix, ett av våra bästa roliga spel!

Ställ dig bakom baren och mixa dig fram till Miguels glädje när du spelar Bartender The Right Mix på Hetaspel.se! I denna klassiska Flash-upplevelse får du blanda drinkar igen tills du hittar den magiska drinken som kommer att göra bartendern Miguel mycket nöjd. Nöj dig inte bara med vodka, whisky eller rom. Sträck dig högt upp på dryckeshyllan och prova något exotiskt som tequila också. Pressa i lite citron, men överdriv inte om du inte vill göra drinken för sur. Och glöm inte is om dessa smaker behöver kylas ner. Rör nu ihop allt med tillförsikt, för ett felsteg när du bygger en så uppskattad drink kan lämna stackars gamle Miguel i alla möjliga olyckliga situationer, som att blåsa upp av styrkan i drinken till alla möjliga andra krämpor.

Även om du gissar lite på vad den magiska kombinationen av drinkar för den rätta blandningen är, är det roliga med Bartender The Right Mix att experimentera, och det här spelet ger dig gott om chanser att blanda alla sorters drinkar, tills du hittar en som är helt rätt. Och oavsett vad resultatet blir, kommer du varje gång du rör om och förbereder mixen för servering att med spänning vänta på att se vad resultatet blir. De kan antingen resultera i ett explosivt resultat eller, tvärtom, vara precis vad Miguel behövde för att släcka sin törst.

Njut än en gång av klassiska Flash-spel på Hetaspel.se, genom kraften hos den grymma Ruffle-emulatorn, och ha kul när du spelar Bartender The Right Mix.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelets element. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna från spelet.

Spela andra spel från bartender-serien:

  1. FNAF Bartender
  2. Pirate Bartender Captain's Grog

Liknande spel:

Gillade du Bartender The Right Mix? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårroliga spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.