FNAF Bartender

Världen i FNAF Bartender är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela FNAF Bartender, ett av våra bästa fnaf spel!

Välkommen till FNAF Bartender, ett spännande och skrämmande äventyr som utspelar sig i den kusliga världen Five Nights at Freddy's! Gå in i rollen som en modig bartender, men se upp, för det här är ingen vanlig bar. Förbered dig på en utomjordisk mixologiupplevelse utan dess like, här på Hetaspel.se. Gör dig redo att koka läskiga drinkar till de animatroniska invånarna i Freddy Fazbears hemsökta pizzeria!

I detta hårresande spel är ditt mål att skapa de perfekta drinkarna och blanda ingredienserna i rätt ordning. Bli en mästermixolog när du navigerar genom Fazbears mörka och skruvade restaurang och skapar drinkar som tillfredsställer de mekaniska varelsernas ovanliga smak. Kan du imponera på de hemsökta animatronikerna och hålla dem underhållna hela natten?

Men se upp, för detta okonventionella bartendingjobb kommer med sin egen uppsättning risker och utmaningar. Om du blandar fel ingredienser eller inte lyckas uppfylla animatronikernas förväntningar kan det få ödesdigra konsekvenser. Du kan bli fångad i ett mardrömslikt möte med de illvilliga animatronikerna och uppleva alla möjliga skrämmande konsekvenser om cocktails inte blandas på rätt sätt. Var alert och behåll lugnet, för din överlevnad hänger på dina bartendingkunskaper och din uppmärksamhet på omgivningen! Om du blandar ingredienserna i fel ordning kan du råka ut för alla möjliga skrämmande missöden som får det att krypa i skinnet på dig. Håll nerverna i styr, för även om du råkar ut för övernaturliga olyckor kommer animatronikernas skratt att vara din ledstjärna! Lyckad blandning ger belöningar bortom all fantasi, som att se den roliga dansen som Freddy gör när han är på ett ovanligt glatt humör.

Förbered dig på att skaka, röra om och servera dig igenom en isande kall mixologi-resa. FNAF Bartender på Hetaspel.se garanterar spänning, skrämsel och en kusligt unik bartending-upplevelse. Håll fokus, håll dig vid liv och låt dina mixologikunskaper guida dig genom natten! Så håll i dig och kliv in i den skruvade världen av animatroniska cocktails. Kan du överleva natten och släcka törsten hos de hemsökta gästerna på FNAF Bartender?

Så här spelar du

Använd vänster musknapp för att välja flaskor från barhyllan, och tryck på vänster musknapp på de olika verktygen och ingredienserna som finns runt baren för att blanda och servera drinkarna. Om du spelar från en mobil enhet, tryck på skärmen istället.

Spela andra spel från Bartender-serien:

  1. Pirate Bartender Captain's Grog
  2. Bartender The Right Mix

Liknande spel:

Gillade du FNAF Bartender? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfnaf spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.