Five Nights at Freddy's 3

Världen i Five Nights at Freddy's 3 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Five Nights at Freddy's 3, ett av våra bästa fnaf spel!

Ännu en gång återvänder du till den skrämmande världen av Five Nights at Freddy's på Hetaspel.se. Även om det finns återkommande karaktärer från den populära serien är Five Nights at Freddy's 3 ett spel för fans, så förvänta dig en ny upplevelse med dessa berömda animatronics. Naturligtvis är Five Nights at Freddy's 3, som man kan förvänta sig, fortfarande ett skräckspel, så gör dig redo för några kusliga stunder som kommer att få ditt hjärta att slå. Från jump scares till dess stämningsfulla atmosfär är Five Nights at Freddy's 3 ett spel som du kan spela med ljuset på, särskilt om du inte särskilt ofta spelar den här typen av spel.

När du kämpar för att överleva mot den animatroniska Springtrap är ditt främsta vapen mot det överhängande hotet de kameror som finns utspridda överallt. Men dessa är inte de enda verktygen i din arsenal, eftersom du också kan aktivera restaurangens ljudsystem för att distrahera Springtrap. Se bara till att växla mellan att använda de två, eftersom det finns en avkylning för vardera. Lyckligtvis får du lite tid på dig att vänja dig vid gränssnittet och kontrollerna i Five Nights at Freddy's 3 innan den verkliga faran börjar, vanligtvis någon gång runt den andra natten. Om du har spelat andra spel från Five Nights at Freddy's-serien är du säkert bekant med dess system och mekanik, som Five Nights at Freddy's 3 hämtar inspiration från. Men det är inte allt, eftersom det finns flera andra animatronics från serien, men du måste främst hålla Springtrap på avstånd, medan de andra bara agerar som ett slags plågoris.

Överlev mot de skrämmande animatronikerna från Five Nights at Freddy's-serien när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelets system och gränssnitt.

Spela andra spel från Five Nights at Freddy's-serien:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddys 2
  6. Five Nights at Freddy’s 4
  7. Huggy Wuggy Shooter

Liknande spel:

Gillade du Five Nights at Freddy's 3? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfnaf spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC