Huggy Wuggy Shooter

Världen i Huggy Wuggy Shooter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Huggy Wuggy Shooter, ett av våra bästa fnaf spel!

Överlev mot de oförlåtande animatronikerna från FNAF-universumet när du spelar Huggy Wuggy Shooter. Som tur är har du en hel arsenal till ditt förfogande för att slåss mot dessa obevekliga fiender, vilket skiljer sig lite från det spel som du kanske redan är van vid när du spelar ett Five Nights at Freddy's-spel. Den här gången måste alla animatroniker som kommer mot dig hantera ett regn av kulor om de vill komma åt dig. Men även om du har vapen för att skydda dig mot animatroniska hot är skräckstämningen fortfarande närvarande i Huggy Wuggy Shooter.

Varje vapen i Huggy Wuggy Shooter kräver att du använder en annan strategi för att göra dig av med dina fiender, men de är lika förödande. Så länge du håller dig vid gott mod har fienderna framför dig inte en chans. Det krävs mycket fokus för att urskilja vad som möjligen kan lurar i skuggorna, men att ha ett vapen i handen kan ge dig en viss sinnesro mot alla hot som kan hoppa på dig. Hoten i Huggy Wuggy Shooter är bekanta för alla som har haft Five Nights at Freddy's-spelen, så om du är ett fan av den här serien bör du verkligen kolla in Huggy Wuggy Shooter. Och att kunna slå tillbaka mot dessa animatronics kan vara en välkommen omväxling.

Gör klart dina vapen och förbered dig på att slåss mot animatronikerna från Five Nights at Freddy's-världen när du spelar Huggy Wuggy Shooter på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd musen för att se dig omkring och sikta, och WASD-tangenterna för att flytta din spelarfigur. Tryck på Shift för att springa, tryck på vänster musknapp för att skjuta och höger musknapp för att sikta. Använd mushjulet för att växla mellan de tillgängliga vapnen. R laddar om ditt vapen, använd F för att attackera med en kniv, G för att kasta en granat och T för att inspektera ett vapen.

Spela andra spel från Five Nights at Freddy's-serien:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Five Nights at Freddy’s 4

Liknande spel:

Gillade du Huggy Wuggy Shooter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfnaf spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC