Five Nights at Freddys 2

Världen i Five Nights at Freddys 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Five Nights at Freddys 2, ett av våra bästa fnaf spel!

Gå in i den kusliga världen Five Nights at Freddys 2 på Hetaspel.se och se till att ljuset är tänt. Än en gång måste du överleva natten mot de animatroniska figurerna som vandrar runt på pizzerian i Five Nights at Freddys 2, och du har din ficklampa och övervakningskamerorna som hjälper dig att överleva de överhängande farorna som lurar i mörkret. Eftersom animatronikerna inte kan vänta på att få tag på dig måste du vara särskilt försiktig om du vill överleva natten. För att göra detta måste du se till att du känner till ingångarna till ditt säkerhetskontor mycket väl och att du ständigt håller ett öga på alla ingångar.

Genom att hålla ett ständigt öga på kamerorna ser du till att du alltid ligger ett steg före de animatronics som Five Nights at Freddy's-serien är känd för. Självklart skiljer sig Five Nights at Freddys 2 inte från de andra spelen i serien, och även om det är ett fanspel får du fortfarande en smak av det klassiska spelandet som serien är känd för. Och du kommer också att träffa populära karaktärer från Five Nights at Freddy's-universumet, så om du gillar spelen kommer du att känna dig som hemma när du spelar Five Nights at Freddys 2 på Hetaspel.se.

Även om Five Nights at Freddys 2 fortfarande har kvar många av de element som gör serien berömd, är äventyret du får uppleva i det här spelet ganska annorlunda än vad du kanske är van vid. Men tro inte att saker och ting är mindre skrämmande. Särskilt eftersom de animatronics som serien är känd för alltid kommer att vara något skrämmande. Med drag som på ytan ser vänliga ut kan man liksom känna att något ondskefullt lurar bakom deras ögon.

Spela några skrämmande spel på Hetaspel.se och njut av ett äventyr i Five Nights at Freddy's universum när du spelar Five Nights at Freddys 2.

Hur man spelar

Använd musen för att interagera med spelets element och tryck på mellanslagstangenten för att tända ficklampan.

Spela andra spel från Five Nights at Freddy's-serien:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddy’s 4
  7. Huggy Wuggy Shooter

Liknande spel:

Gillade du Five Nights at Freddys 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfnaf spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC