Five Nights at Freddy’s 4

Världen i Five Nights at Freddy’s 4 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Five Nights at Freddy’s 4, ett av våra bästa fnaf spel!

Förbered din ficklampa och se till att du inte är lättskrämd, för Hetaspel.se ger dig en kort resa i Five Nights at Freddy's universum igen med Five Nights at Freddy’s 4. Precis som de andra spelen från den här världen innehåller Five Nights at Freddy’s 4 många skrämmande och spända stunder, så du måste alltid vara beredd på att animatronics hoppar på dig och andra höga ljud som kan skrämma även den modigaste av spelare. Till skillnad från andra Five Nights at Freddy's-spel kan du i det här spelet inte förlita dig på övervakningskameror för att kika in i mörkret och få lite avstånd till animatronikerna som är ute efter dig. Nej, i Five Nights at Freddy’s 4 är ditt enda vapen en ficklampa och dina reflexer.

Handlingen i Five Nights at Freddy’s 4 utspelar sig i ditt sovrum, och du måste klara dig igenom natten. Även om du inte behöver lämna rummet kan du kika bakom dörrarna som leder ut ur ditt rum, men om du hör någon form av ljud i mörkret ska du se till att snabbt stänga dörren och lämna ondskan bakom dig. Förutom att kolla vilken kuslig animatronic som ligger på lur utanför, måste du också kolla bakom dig och se hur många dockor som ligger i sängen. Om alltför många börjar samlas, se till att lysa på dem för att skrämma bort dem.

Spela ett skräckspel som utspelar sig i Five Nights at Freddy's universum när du spelar Five Nights at Freddy’s 4 på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd musen för att interagera med spelet. Slå musen nedåt för att titta bakom dig.

Spela andra spel från Five Nights at Freddy's-serien:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Huggy Wuggy Shooter

Liknande spel:

Gillade du Five Nights at Freddy’s 4? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfnaf spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC