Pirate Bartender Captain's Grog

Världen i Pirate Bartender Captain's Grog är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pirate Bartender Captain's Grog, ett av våra bästa roliga spel!

Välkommen ombord på Pirate Bartender Captain's Grog! Förbered dig på att segla ut på ett äventyr som den ultimata piratbartendern på Hetaspel.se. Gör dig redo att blanda drinkar som passar en kapten och få den bråkigaste besättningen på öppet hav att skratta! I det här roliga spelet är ditt mål att koka ihop den perfekta groggen genom att följa piratens order och blanda ingredienserna i rätt ordning. Bemästra konsten att blanda och se hur även de vildaste piratkaptenerna höjer sina muggar i gillande!

Men se upp! Ett enda felsteg i blandningen kan leda till katastrof. Om du blandar ingredienserna i fel ordning kan du råka ut för något så fruktansvärt som att bli fångad av en krakens tentakler eller till och med dö i vattnet. Håll humöret uppe, för även när olyckan är framme är skratt det bästa botemedlet! Framgångsrika blandningar ger massor av skatter! Tjäna glänsande guldmynt för att fylla din piratskatt eller återfå din lojala papegojkompis. Belöningarna passar en sann sjörövare och ger bränsle åt din strävan efter groggmakargloria! Ge dig ut på detta nervkittlande äventyr och låt den humoristiska sidan av piratlivet lysa när du skapar en taverna som lockar till sig den roligaste och vildaste besättningen på de sju haven!

Nyckeln till framgång ligger i ditt skarpa öga och noggrann observation av de unika mönster som pryder varje flaska. I det här spelet kommer du att stöta på en rad flaskor, alla prydda med distinkta symboler och mönster. Genom försök och misstag måste du dechiffrera ledtrådarna som är gömda i deras mönster för att avslöja de perfekta dryckeskombinationerna. Att blanda drinkar är en konst som kräver din intelligens och intuition för att skapa extraordinära blandningar som passar för piratriket! Varning, inte alla blandningar kommer att bli en triumf. Längs vägen kan du snubbla över märkliga och till och med katastrofala blandningar. Men frukta inte, för även misslyckanden ger skratt i denna nyckfulla värld av piratmixologi! För varje försök samlar du kunskap och förfinar dina färdigheter.

Förbered dig på att skaka, röra om och segla dig igenom en uppslitande mixologi-resa. Pirate Bartender Captain's Grog på Hetaspel.se garanterar skratt, högt humör och en legendarisk groggtillverkning. Så hissa ankaret och låt blandningsgalenskapen börja! Ge dig ut på detta extraordinära äventyr och höj dina glas för oändliga möjligheter och massor av skratt i din jakt på den perfekta piratgroggen på Pirate Bartender Captain's Grog.

Så här spelar du

Använd vänster musknapp för att välja flaskor från hyllan och tryck på vänster musknapp på någon av de tre knapparna längst ned på skärmen för att skaka, tillsätta is eller servera drinken. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på dessa element istället.

Spela andra spel från Bartender-serien:

  1. FNAF Bartender
  2. Bartender The Right Mix

Liknande spel:

Gillade du Pirate Bartender Captain's Grog? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårroliga spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.