Festival Besties Love Is In The Air

Världen i Festival Besties Love Is In The Air är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Festival Besties Love Is In The Air, ett av våra bästa barbie spel!

Gör er redo att delta i årets hetaste festivalyra, för Festival Besties Love Is In The Air är här, och allt handlar om musik, mode och att hitta den perfekta festivalromansen! Det är en sprakande historia om vänskap, stil och kärlek, som utspelar sig på den mest episka musikfestivalen i världen. Låt oss dyka in i festivalfebern, ska vi?

Möt våra tre fantastiska bästisar, de ultimata truppmålen. De har drömt om den här musikfestivalen i flera månader, och nu är den äntligen här. Men innan de ger sig ut på dansgolvet behöver de de mest fantastiska festivaloutfitsen, och det är där du kommer in i bilden, den goda modefen.

Var och en av dessa festivaldivor har en garderob sprängfylld med coola kläder, festivalklara solglasögon, boho-chica accessoarer, statementsmycken och frisyrer som kommer att överglänsa scenljusen. Det är ett modeparadis och du är garderobens drottning!

Men håll i era blomsterkronor, för det handlar inte bara om kläderna. Festivaldrottningarna behöver smink som tål de vildaste dansrörelserna, från skimrande ögonskuggor till läppfärger som skriker "festivalvibbar". Du är deras makeupguru och du ska skapa looker som får dem att sticka ut i mängden.

Nu kommer twisten som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare: du får välja vem av dessa festivalbästisar som ska hitta kärleken på festivalen! Det är den ultimata kärlekshistorien som väntar på att utspela sig, och du är äktenskapsmäklaren. Vem av dessa fantastiska tjejer kommer att få sitt hjärta stulet av den coolaste festivalkillen? Valet är ditt, och romantiken ligger i luften!

Och när festivalkläderna är på plats och sminket är felfritt är det dags att fånga dina modemästerverk. Ladda ner de fantastiska lookerna, visa upp dem för ditt crew och låt världen se din stil. Det är en extravaganza av festivalmode som kommer att få alla att prata!

Så gör dig redo att följa med på äventyret Festival Besties Love Is In The Air, där vänskap är den ultimata huvudattraktionen, och musik, mode och kärlek är i luften. Från blomsterbarn till neondrottning, du är stilikonen som festivalens bästisar har väntat på. Festivalscenen är satt och du är på väg att göra den till din egen runway. Är du redo för den här festivalsagan?

Liknande spel:

Gillade du Festival Besties Love Is In The Air? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbarbie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.