Football Run

Världen i Football Run är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Football Run, ett av våra bästa spring spel!

Om du gillar fotboll är Football Run ett unikt spel där du spelar som en fotbollsspelare, men det är inte precis vad du normalt förväntar dig av den här typen av spel. Även om man i fotboll springer mycket är det huvudsakliga målet med sporten att göra mål. Den utmaning du måste ta dig an i Football Run involverar atletiska förmågor, som att springa, hoppa och glida, men det är allt. Du behöver inte göra mål mot ett motståndarlag. I Football Run är allt du behöver göra att nå mållinjen, och det gör du genom att noggrant styra din spelarkaraktär och hoppa och glida vid rätt tidpunkt, på ett sådant sätt att du inte träffar något av hindren i din väg. Och helst samlar du in så många mynt och fotbollar som du hittar på vägen dit.

Precis som i fotbollsspel finns det flera rundor du kan spela i Football Run, och här kallas de för löpningar. Var och en har en unik nivåindelning och de ökar i svårighetsgrad. Detta håller dig på tårna, och du vet aldrig vad du kan förvänta dig härnäst, vilket också gör det hela mer intressant. För att öka variationen finns det dessutom flera karaktärer som du kan låsa upp, och du låser upp dem genom att spendera de mynt som du samlar in under dina körningar. Om du har ett favoritlag kan du alltså spela som det laget i Football Run.

Med sina enkla kontroller, sin livliga grafik och sitt glada ljud är Football Run ett utmärkt spel för personer som älskar fotboll och letar efter ett mer avslappnat spel, men det är också ett utmärkt val för alla som bara vill ha ett spel som hjälper dem att slappna av. Så kom på Hetaspel.se och spela Football Run.

Hur man spelar

Använd piltangenten uppåt för att hoppa och piltangenten nedåt för att glida. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på tangenterna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Football Run? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC