Handless Millionaire

Världen i Handless Millionaire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Handless Millionaire, ett av våra bästa spel för killar!

Hur långt skulle du gå för att tjäna pengar? Skulle du ge din hand? Handless Millionaire är en våldsam version av en imaginär spelshow där du får behålla de pengar du lyckas lägga vantarna på. Låter enkelt, eller hur? Haken är att pengarna du måste ta tag i ligger bakom en giljotin, som är känd för att ha skurit av händerna på tidigare deltagare.

Om du vill gå därifrån med pengarna och båda dina händer måste du lära dig det unika mönstret som giljotinen arbetar efter. Ju längre du avancerar i Handless Millionaire desto mer komplicerade blir dessa mönster, och när du sätter dina händer på spel är insatserna alltid höga. Och till skillnad från andra spel går du antingen hem med alla prispengar eller så förlorar du dina händer. Det finns ingen medelväg i Handless Millionaire.

Få dina händer på prispengarna när du spelar Handless Millionaire på Hetaspel.se och testar dina reflexer.

Hur man spelar

Kontrollera handen genom att använda musen för att ta tag i pengarna som svajar på andra sidan giljotinen. När du når pengarna trycker du på vänster musknapp och drar snabbt tillbaka handen.

Liknande spel:

Gillade du Handless Millionaire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspel för killar-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.