Headless Zombie Chicken

Världen i Headless Zombie Chicken är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Headless Zombie Chicken, ett av våra bästa zombie spel!

Gå in på den galna gården Headless Zombie Chicken och stilla den galna kycklingens hunger efter kött med så många hjärnor och organ som möjligt. Med en diet som uteslutande innehåller kött är kycklingen definitivt ett atypiskt djur, så den är ett utmärkt mål att bli eliminerad av bonden, som säkerligen inte kan förklara hur en sådan varelse ens kan existera. En förklaring är att kycklingen är någon sorts zombie, och ett av de säkraste sätten att eliminera dessa typer av monster är en snabb halshuggning. Denna avrättningsmetod är också vad bonden har valt, så för att komma åt din saftiga måltid måste du undvika bonden.

Varje gång du lyckas med att festa blir din mage långsamt fylld med de läckra näringsämnena. Du vinner spelet när du är mätt. Men med varje lyckad tugga anpassar bonden sin strategi och sättet han slår på förändras, och chanserna att leverera det avslutande slaget blir svårare för varje runda. Ibland ändras rytmen på slagen, hastigheten med vilken han hugger eller en kombination av båda är vad han kommer att försöka göra slut på dig en gång för alla. Och även om han lyckas lösgöra ditt huvud från resten av din kropp får du fortfarande en ny chans att avsluta spelet.

Medan du försöker mata så mycket du kan och mätta din aptit, hejar ett gäng kycklingar, som liknar dig, på dig och blir överlyckliga när de ser att du lyckas. Detta bidrar till atmosfären på Headless Zombie Chicken och gör att du verkligen hamnar i den kusliga världen i spelet. Det visuella och ljudet kombineras och skapar den fascinerande världen i Headless Zombie Chicken, som du sent kommer att glömma.

Ät alla hjärnor du kan när du spelar Headless Zombie Chicken på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Kycklingens huvud följer musens position på skärmen. Flytta musen för att styra kycklingens huvud. Klicka när du är nära köttet för att ta en tugga.

Liknande spel:

Gillade du Headless Zombie Chicken? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC