Missiles Attack

Världen i Missiles Attack är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Missiles Attack, ett av våra bästa zombie spel!

Det är dags igen på Hetaspel.se, det är dags att eliminera monsterhotet, när du spelar Missiles Attack och gör dig av med alla monster som dyker upp på nivån. Och eftersom dessa monster är mycket kraftfulla är det bara raketer som kan förstöra dem, och ge dig sinnesro att de inte kommer att besvära dig någonsin igen. Men du måste rikta all denna eldkraft, och för att göra det måste du välja från vilken sida av skärmen du vill skjuta upp dina projektiler. Detta kan låta enkelt, men när hinder börjar dyka upp och fungera som sköldar mellan vapnen och zombierna måste du tänka dig för två gånger innan du skjuter.

Men du bör välkomna den ökade utmaningen, för med mer utmaning kan du förvänta dig mer kul, särskilt efter att du kommit på hur du ska övervinna det aktuella hindret. Stunderna när du ser raketerna flyga mot sitt mål kan vara särskilt spännande när du inte är säker på om de kan träffa monstren eller inte, särskilt i de senare nivåerna, där tajmingen blir viktigare, samtidigt som du måste bedöma korrekt när det är bästa tillfället att skjuta, så att projektilerna inte träffar någon av stegarna. Och eftersom varje nivå har ett poängsystem implementerat i den, kommer du att se dig själv jaga efter så många stjärnor som möjligt.

Eliminera monsterhotet när du spelar Missiles Attack på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp på antingen den vänstra sidan av skärmen om du vill att raketerna ska komma flygande från vänster, eller tryck på vänster musknapp på den högra sidan av skärmen om du vill att de ska komma från höger. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen på båda sidorna för att få samma funktion.

Liknande spel:

Gillade du Missiles Attack? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.