Insta Girls Gala Prep

Världen i Insta Girls Gala Prep är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Insta Girls Gala Prep, ett av våra bästa klä på spel!

Den mest efterlängtade galakvällen är här, och dessa influencers kan fortfarande inte tro att de faktiskt är inbjudna. Och om bara några timmar kommer de att kliva upp på den röda mattan och stå i mediernas rampljus! Detta är en så stor kväll för deras influencerkarriär, och de måste se helt fantastiska ut. De kommer att streama evenemanget för sina följare, så dessa tjejer måste verkligen se bättre ut än någonsin. Är du redo för utmaningen? Det finns så många eleganta, felfria klänningar i garderoben, men bara en är den rätta för varje tjej. Hitta den, förse den med accessoarer och få flickan att glänsa!

Liknande spel:

Gillade du Insta Girls Gala Prep? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.