My Sweet Kawaii Look

Världen i My Sweet Kawaii Look är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela My Sweet Kawaii Look, ett av våra bästa klä på spel!

Kawaii är det japanska ordet för söt. Dessa prinsessor skulle vilja utforska denna konstnärliga kultur eftersom de helt enkelt är förälskade i kawaii-trenden! Ingen kan motstå söta saker, men det japanska kawaii är en helt ny nivå av sött. Kläderna är helt bedårande och de sockervaddsliknande färgade frisyrerna är verkligen unika! Om du är redo att skapa en sötad version av dig själv, öppna garderoberna och börja utforska! Det finns så många Lovely lolita-klänningar, pastellfärgade byxor och toppar, söta små kjolar och skjortor med de vackraste trycken! Allt detta väntar på att blandas och matchas så att du kan hitta på de perfekta kawaii lookerna!

Liknande spel:

Gillade du My Sweet Kawaii Look? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.