Design My Kawaii Swimming Outfit

Världen i Design My Kawaii Swimming Outfit är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Design My Kawaii Swimming Outfit, ett av våra bästa klä på spel!

När vi tänker på kawaii tänker vi på något sött, för det är precis vad ordet betyder! Är du redo att cutify dig själv för sommaren? Du kommer säkert att sticka ut från mängden vid poolen genom att bära en härlig kawaii badklädsel. Vad som är ännu bättre är att du kan designa den själv! På så sätt kommer du att bära ett unikt plagg! Gå in i vår skräddarsydda studio och låt oss sätta igång! Välj en modell av simoutfitkostymen och öppna färgpaletten för att välja en härlig pastellfärg. Vi har också en katalog fylld med de gulligaste kawaii-tryck och söta dekorativa element. Sist men inte minst, hitta de rätta tillbehören för att komplettera din simoutfit, och låt oss bege oss till poolen!

Liknande spel:

Gillade du Design My Kawaii Swimming Outfit? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.