Krunker

Världen i Krunker är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Krunker, ett av våra bästa .io spel!

Delta i det roliga flerspelarspelet Krunker, det berömda arenaskjutarspelet för flerspelare! Slåss mot spelare från hela världen och bevisa för alla vem som är bäst i de intensiva skjutningar som spelet erbjuder!

Krunker lånar element från det legendariska Counter Strike och är ett spel där snabba reaktionstider och att känna till kartan mycket väl ger dig ett övertag mot dina motståndare. Se också till att alltid vara i rörelse, för ett stillastående mål är ett mål som är mycket lätt att träffa och som bara väntar på att bli bortskjutet!

Spelet tillför också unika element till den klassiska formeln, som att välja unika klasser, som detektiver, jägare, bågskyttar, som alla har olika vapen på arenan. Förutom dessa har arsenalvalet något för alla, eftersom du kan välja mellan stormgevär, krypskyttegevär, hagelgevär och andra intressanta och unika vapen.

Var med på det roliga på Hetaspel.se med Krunker!

Liknande spel:

Gillade du Krunker? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.