Minicraft

Världen i Minicraft är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Minicraft, ett av våra bästa minecraft spel!

Låt fantasin flöda och pyssla till ditt hjärtas fulla belåtenhet när du spelar Minicraft på Hetaspel.se. I Minicraft kan du, precis som i det populära Minecraft-spelet, ändra världens konfiguration genom att placera olika typer av block på marken. Du kan bygga alla möjliga fantastiska strukturer, och detta får definitivt dina kreativa muskler att sträcka på sig. Med flera byggklossar till ditt förfogande kan du dessutom verkligen låta fantasin flöda fritt. Dessa byggklossar har alla olika egenskaper, så du måste lära dig när det är bäst att använda var och en av dem om du vill ha en optimal struktur.

Den öppna värld som står till ditt förfogande i Minicraft kommer säkert att påminna dig om den enorma lekplats som finns tillgänglig i Minecraft, spelet som Minicraft är inspirerat av. När du träffar blocken på marken kan du skapa nya vägar i världen omkring dig och sedan återskapa den som du vill. Dessutom kan du också utforska och hitta alla möjliga hemligheter som finns utspridda i Minicraft. När du bygger måste du också vara medveten om de faror som lurar runt om i landet. Därför bör du också smida vapen för att skydda dig mot de farliga fiender som kan slå till när som helst.

Fördjupa dig i en värld som skapats av din egen fantasi när du spelar Minicraft på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd WASD- eller piltangenterna för att förflytta dig, och använd musen för att se dig omkring och vänster musknapp för att bygga eller hugga en ny väg.

Liknande spel:

Gillade du Minicraft? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårminecraft spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC