Monster Snack Time

Världen i Monster Snack Time är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Monster Snack Time, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Ännu ett monstruöst underhållande äventyr väntar på Hetaspel.se i Monster Snack Time där lagen i landet är enkel: sluka eller bli slukad! I detta spännande spel tar du rollen som ett litet monster med omättlig aptit, och ditt främsta uppdrag är att bli större och starkare. Vägen till dominans? Ät dig mätt på de mindre varelser som korsar din väg. Men var försiktig, för där ute lurar fruktansvärda fiender som gärna skulle ta chansen att äta upp dig. Med 40 spännande nivåer att erövra erbjuder Monster Snack Time en varierad och ständigt utvecklande spelupplevelse. Din resa mot monsterherravälde kommer att ta dig genom en mängd olika miljöer, var och en med sina egna unika utmaningar och möjligheter. När du navigerar i denna förrädiska värld av matdominans samlar du mynt som kan bytas mot värdefulla bonusar och power-ups, vilket ökar dina chanser att lyckas.

I din strävan att bli det största rovdjuret kommer du att stöta på många prestationer som markerar dina milstolpar längs vägen. Dessa prestationer fungerar inte bara som ett bevis på din monstruösa skicklighet utan lägger också till ett extra lager av utmaning och spänning i spelet. Kan du samla dem och hävda din dominans över detta läckra rike? Monster Snack Time utlovar massor av spännande spel som kombinerar strategi, fingerfärdighet och en hälsosam dos humor. Det är en monster-äter-monster-värld där ute, och bara de smartaste och mest glupska monstren kommer att ta sig till toppen. Så vässa huggtänderna, förbered aptiten och ge dig ut på en episk snacksfest som kommer att göra dig hungrig på mer!

Monsterbanketten börjar nu på Hetaspel.se, och den enda frågan som återstår är: är du redo att ge dig hän åt det ultimata snacksäventyret? Med mindre varelser att sluka, formidabla rivaler att överlista och ett lockande utbud av power-ups och prestationer att låsa upp, bjuder Monster Snack Time in dig att tillfredsställa ditt monsterstora sug efter kul och spänning. Bon appétit.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja din destination. Om du spelar från en mobil enhet styr du monstret genom att trycka på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Monster Snack Time? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.