OMG Word Swipe

Världen i OMG Word Swipe är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela OMG Word Swipe, ett av våra bästa ordsökspel!

Med ordspel kan du lära dig nya ord, testa ditt nuvarande ordförråd och genom intressanta regler får de dig att lära dig och ger dig roliga och spännande spelupplevelser. I OMG Word Swipe måste du koppla ihop bokstäverna på skärmen för att skapa ord. På Hetaspel.se hittar du massor av liknande ordpusselspel, och OMG Word Swipe kommer med en egen uppsättning ord och även om du redan känner till reglerna är det roliga fortfarande på en all time high. Att lösa pussel är alltid ett roligt och avkopplande sätt att tillbringa tiden, och med OMG Word Swipe kan du också få fördelen av att lära dig och öva din kunskap om ord.

Naturligtvis kan ingen kunna alla ord i ett språk, så om du någon gång fastnar hjälper OMG Word Swipe dig, och med ett klick på tips-ikonen sätter spelet dig i rätt riktning. Ju mindre du använder detta system och ju snabbare du gissar ordet, desto fler poäng kan du naturligtvis få. Och med över 1000 nivåer har du många möjligheter att lära dig och förbättra dig. Reglerna i OMG Word Swipe är mycket enkla, och allt du behöver göra är att klicka på en bokstav och sedan dra en linje som förbinder alla andra bokstäver för att skapa ett ord. Naturligtvis kommer vissa ord att vara lättare att gissa, medan andra kan visa sig vara ganska svåra. Men även om du inte får fram ordet från första försöket får du ändå fördelen av att lära dig ett nytt ord.

Berika ditt ordförråd och ha kul på Hetaspel.se och spela OMG Word Swipe.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja en bokstav och håll ner knappen och skapa en linje mellan bokstäverna för att skapa ett ord. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och drar fingret på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du OMG Word Swipe? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordsökspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.