Outspell

Världen i Outspell är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Outspell, ett av våra bästa ordsökspel!

Testa dina kunskaper om ord i Outspell, där målet är att bilda ord med de tillgängliga bokstäverna. Ta en noggrann titt på spelplanen och se hur många olika kombinationer av ord du kan skapa och se till att få ett bättre resultat än din motståndare för att vinna.

Reglerna liknar det populära spelet Scrabble, som Outspell är baserat på, men det finns några unika varianter på den klassiska formeln, som att placera bokstäver över vissa brickor multiplicerar din slutpoäng. Detta ger spelet en extra nivå av strategi, eftersom du måste se till att du ockuperar så många av dessa speciella brickor som möjligt.

Förbättra ditt ordförråd på Hetaspel.se med hjälp av Outspell.

Liknande spel:

Gillade du Outspell? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordsökspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.