Phoenix Princess

Världen i Phoenix Princess är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Phoenix Princess, ett av våra bästa klä på spel!

Även om hon ofta har anklagats för att blåsa upp kaosets lågor, vill Phoenix Princess tro att det hon egentligen gör är att ge gnistorna av förvandling som förvandlar gamla pinnar i leran till romerska ljus av firande. Hon gillar att anordna fester, evenemang för helgdagar och ibland en flash mob också! Hon hanterar alla grillningar, stunts, fyrverkerier och nöjen ... med stil! Ghoul-la-la-la Glam! Hon älskar att brinna i dramatiska outfits, skimrande i guld - särskilt när den är utsmyckad med fjädrar. Massor och massor av fjädrar. Tur att du nu får chansen att upptäcka Phoenix Princess fantastiska modestil som består av en blandning av allt hon älskar mest. Ha en fantastisk tid, tjejer!

Liknande spel:

Gillade du Phoenix Princess? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.