Rabbit Samurai 2

Världen i Rabbit Samurai 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Rabbit Samurai 2, ett av våra bästa djur spel!

Är du redo för intensiv akrobatik och gillar du kaniner? Om du har svarat ja på båda frågorna är Rabbit Samurai 2 det perfekta spelet för dig. I Rabbit Samurai 2 spelar du som en underbar kanin, som också är skicklig i ninjans gamla konst. Det innebär att din smidighet och snabbhet är utan like. Och när du tar hänsyn till att du också är en kanin är du verkligen en kraft att räkna med.

I Rabbit Samurai 2 måste du försiktigt navigera i den förrädiska miljön med hjälp av ett ninjasnöre. Under de många stegen kommer du att sätta dina färdigheter på prov, och din reaktionshastighet kommer definitivt att vara en av dina viktigaste tillgångar.

Med vacker grafik och förtrollande musik ger Hetaspel.se dig ännu en fantastisk upplevelse tillsammans med Rabbit Samurai 2. Spela och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Rabbit Samurai 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.