Repuls.io

Världen i Repuls.io är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Repuls.io, ett av våra bästa .io spel!

Kliv in i stövlarna på en supersoldat i det intensiva skjutspelet Repuls.io med flera spelare. Om du någonsin spelat Halo eller Call of Duty kommer du att känna dig hemma i Repuls.io.

Njut av spänningen i strid mot riktiga spelare i denna stora öppna värld och eliminera dina fiender med ett stort antal olika vapen, fordon och utrustning och ha mycket roligt! Kasta granater, ta kontroll över enorma robotar och skjut oavbrutet och vinn spelet tillsammans med dina lagkamrater!

Med imponerande grafik, ljuddesign och engagerande spelupplägg kommer Repuls.io garanterat att få dig att komma tillbaka. Delta i striden nu på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Repuls.io? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.