Robot Bar: Spot the Differences

Världen i Robot Bar: Spot the Differences är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Robot Bar: Spot the Differences, ett av våra bästa hjärnspel!

Robot Bar: Spot the Differences är ett utmärkt spel för spelare som har stor uppmärksamhet på detaljer och mycket tålamod. Dessa två egenskaper går naturligtvis hand i hand, och på Hetaspel.se finns det många spel där du kan öva på båda dessa egenskaper och mer därtill. Och om du gillar robotar kommer du att bli glad att upptäcka att Robot Bar: Spot the Differences har massor av robotar. I det här spelet har du två scener framför dig som delas av ett vertikalt streck. Vid första anblicken verkar dessa två scener identiska. Och det är vad ditt första intryck bör vara, men efter en närmare titt kommer du snart att se att de skiljer sig åt på subtila sätt. Ditt mål är att hitta dessa små skillnader och ange dem.

För att kunna gå vidare till nästa scen måste du hitta ett visst antal skillnader, och särskilt de sista kan vara mycket knepiga. Naturligtvis kan du inte klicka på alla föremål på skärmen och du har ett begränsat antal försök. Du kan bara göra fem misstag i Robot Bar: Spot the Differences, innan du måste starta om nivån, och med fem olika nivåer i Robot Bar: Spot the Differences kommer din uppmärksamhetsförmåga helt klart att bli ansträngd.

Hitta skillnaderna i detta roliga spel med robotar när du spelar Robot Bar: Spot the Differences på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp på skärmen för att indikera en potentiell skillnad mellan de två skärmarna. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Robot Bar: Spot the Differences? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhjärnspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.