Stickman Army: The Resistance

Världen i Stickman Army: The Resistance är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stickman Army: The Resistance, ett av våra bästa arkadspel!

Gör dig redo att försvara ditt land i Stickman Army: The Resistance, ett roligt actionspel som du kan spela gratis på Hetaspel.se. I Stickman Army: The Resistance befinner du dig på toppen av ett torn, som är det sista försvaret mot invaderande styrkor, och du måste hindra dem från att ta över ditt territorium.

För att stoppa dina fiender måste du noggrant välja vilka vapen du ska använda mot inkräktarna, samtidigt som du tar hänsyn till deras typ och unika egenskaper. Vapnen såväl som fienderna har speciella egenskaper, så välj klokt.

För ett ordentligt försvar måste du ha ett strategiskt tänkande, men du behöver också snabba reflexer, för ju längre du kommer framåt, desto mer utmanande blir spelet.

Sätt dina färdigheter på prov och ha kul i Stickman Army: The Resistance!

Liknande spel:

Gillade du Stickman Army: The Resistance? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.