Stickman Fighter: Mega Brawl

Världen i Stickman Fighter: Mega Brawl är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stickman Fighter: Mega Brawl, ett av våra bästa arkadspel!

Gör dig redo för intensiv action och stickman fighting när du spelar Stickman Fighter: Mega Brawl. Håll dig på plats och vänta på att dina fiender ska komma till dig, och vänta på det perfekta ögonblicket för att slå ner dem. Till ditt förfogande har du massor av färdigheter, massiva vapen, specialtekniker och till och med magiska trollformler samt andra sätt att eliminera dina fiender.

I Stickman Fighter: Mega Brawl är timing av dina attacker nyckeln till överlevnad, så när du ser att en fiende är inom räckhåll för en av dina förödande attacker är det bara att trycka på tangenten som är i angriparens riktning och se dem flyga i luften. När allt kommer omkring kan ingen stoppa dig!

En mängd olika fiender kommer obevekligt att komma mot dig, var och en med unika förmågor och attacker, så ta hänsyn till det också. När de ser att du är alldeles för bra kommer de dessutom att skicka över episka fiender, som är mycket starkare än din vanliga fiende och kräver extra koncentration för att förstöra.

Spela ett fantastiskt stickman-spel på Hetaspel.se när du väljer Stickman Fighter: Mega Brawl

Liknande spel:

Gillade du Stickman Fighter: Mega Brawl? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.