Sushi Supply Co.

Världen i Sushi Supply Co. är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sushi Supply Co., ett av våra bästa ledning spel!

Välkommen till Sushi Supply Co., ett spännande spel i stil med Idle Tycoon där du kan förverkliga dina drömmar om att bli en sushimakande kattkocksmogul! I Sushi Supply Co. kommer du att ge dig ut på en härlig resa för att utveckla ditt team av söta kattkockar, tjäna stora pengar och bygga upp det mest charmiga sushi-imperium som någonsin skådats. Men låt inte sötheten distrahera dig för mycket, eftersom sushikraven är höga och bara de mest förberedda kockarna kan ta sig an alla utmaningar som ligger framför dem. När du dyker in i Sushi Supply Co.:s värld på Hetaspel.se får du möjlighet att ta hand om och utveckla ditt team av sushikockar som blir till gulliga kattungar. Se hur de utvecklas och blir sanna mästare på sushihantverket, samtidigt som de genererar betydande rikedomar till ditt imperium. Ditt sushi-imperium väntar, och det är dags att förverkliga din vision!

Sushi Supply Co. blandar spänningen i entreprenörskap med charmen hos söta kattungekockar och erbjuder en unik och njutbar spelupplevelse. Ditt strategiska skarpsinne kommer att sättas på prov när du hanterar ditt imperium och strävar efter att skapa den mest fängslande sushi-etableringen. Ju mer sushi du tillagar, desto större blir efterfrågan när ryktet sprider sig om din fantastiska sushi. Med tiden kommer fler och fler kissekockar att ansluta sig till dig, och du måste hantera dem alla, antingen genom att ge dem en boost eller kalla fler kockar till din hjälp. Dessutom, när du verkligen behöver snabba på saker och ting, kan du klicka på dem och de kommer att få massor av fart i sina handlingar. Detta kan också påverka hastigheten med vilken du levererar, eftersom du också kan välja leveransbil.

Sushi Supply Co. är din biljett till en underhållande resa fylld med sushi, söta kockar, möjligheter att tjäna pengar och chansen att skapa ett vidsträckt sushi-imperium som är oöverträffat som saknar motstycke på Hetaspel.se. Är du beredd att anta utmaningen och bli den ultimata sushimagnaten på Hetaspel.se?

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att interagera med spelet, antingen för att välja dina kockar eller för att snabba på saker och ting.

Liknande spel:

Gillade du Sushi Supply Co.? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårledning spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC