Temple Jewels

Världen i Temple Jewels är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Temple Jewels, ett av våra bästa bejeweled-spel!

Hetaspel.se välkomnar dig till den bländande världen på Temple Jewels! Gör dig redo att ge dig ut på ett spännande ädelstensäventyr som kommer att underhålla dig i flera timmar. I Temple Jewels kommer du att hamna i en fascinerande resa genom 101 fängslande nivåer. Var beredd på en eskalerande utmaning då varje nivå innebär ett nytt test av ditt strategiska tänkande och dina blixtsnabba reflexer. Spelet börjar försiktigt så att du kan bekanta dig med mekaniken, men frukta inte, för svårigheten ökar för varje nivå du erövrar!

Allt eftersom du gör framsteg kommer du att stöta på ett ständigt växande utbud av gnistrande ädelstenar, den ena vackrare än den andra. Men låt dig inte distraheras av deras tjusning, eftersom brädet blir alltmer överfullt med element, vilket kräver att du tänker två steg framåt. De senare nivåerna i Temple Jewels lovar spännande överraskningar och oväntade hinder, vilket gör att din strävan efter triumf förblir oändligt engagerande.

Men om du fastnar, får du ingen panik! När det blir svårt har Temple Jewels dig i ryggen med ett smart ledtrådssystem. Om du någon gång fastnar och behöver en knuff i rätt riktning är det bara att aktivera tipset och låta spelet vägleda dig till ära och till nästa nivå.

Matcha ädelstenarna på skärmen och ha kul när du spelar Temple Jewels.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja en ädelsten och dra antingen uppåt, nedåt, vänster eller höger. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och flyttar fingret i någon av dessa riktningar istället.

Liknande spel:

Gillade du Temple Jewels? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbejeweled-spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.