TikTok Divas DIY Makeup

Världen i TikTok Divas DIY Makeup är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela TikTok Divas DIY Makeup, ett av våra bästa hudvårdsspel!

Du har säkert frågat dig själv: gör kändisar någonsin sin egen makeup? Det får du reda på om du spelar det här coola skönhetsspelet för tjejer.

Tre kändisar ger dig chansen att bevittna en riktig förvandling. Den första nivån kommer att presentera dig för en musikdiva som har valt en grunge-stil. Här är en vacker Hollywoodstjärna som älskar collegestil, det är därför hon valde att överraska dig med de häftigaste utseendena så att du alltid kommer att chocka dina skolkamrater. Sist men inte minst kommer en av de mest följda personerna på TikTok med ett unikt urval av masker och snygga outfits.

Förvandlingarna är radikala, det börjar med en look som exponerar de mest oönskade bristerna som de flesta kändisar vill dölja. Precis efter en komplex ansiktsbehandling, där borttagning av pormaskar och hudbehandling bara är några av de steg du måste följa, kommer sminkdelen. En unik samling smink och tillbehör kommer att överraska dig ännu mer. Deras garderober kommer inte heller att lämnas orepresenterade, så välj de mest passande kläderna, frisyrerna, smyckena och accessoarerna för att ge ännu mer sofistikering!

Du är ett klick bort från att starta ett av de mest attraktiva skönhetsspel du spelat nyligen. Njut av detta gratis tjejspel och besök oss i morgon för fler exklusiva tjejspel!

Liknande spel:

Gillade du TikTok Divas DIY Makeup? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårhudvårdsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.