Tokyo Or London Style: Princess Choice

Världen i Tokyo Or London Style: Princess Choice är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Tokyo Or London Style: Princess Choice, ett av våra bästa klä på spel!

Ariel, Rapunzel och Jasmine är fantastiska prinsessmodemänniskor. De tycker om att tillbringa tid med att välja klänningar, kjolar, blusar och accessoarer. På sistone har de gillat den fantastiska London-stilen och de Tokyo-inspirerade kläderna. Kan du hjälpa dem att skapa två outfits, en av varje, och sedan hjälpa dem att välja den som de föredrar? Titta i garderoben efter de bästa plaggen. Välj först en snygg Londonoutfit. Prova flödande tyg, söta blå, vita och röda färger och vackra accessoarer med enkla silverdetaljer. Därefter är det dags för Kawaii-looks. Välj klänningar med pastellfärger, söta plånböcker med olika färger och former och härliga statementfrisyrer med knutar. När det gäller den tredje looken kan du blanda och matcha föremål från de båda tidigare stilarna.

Liknande spel:

Gillade du Tokyo Or London Style: Princess Choice? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.