Trollface Quest: Horror 2

Världen i Trollface Quest: Horror 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Trollface Quest: Horror 2, ett av våra bästa skräckspel!

Håll dig redo för ett lustigt oförutsägbart peka-och-klicka-äventyr som tar dig med på en vild resa genom den skruvade världen av kända skräckfilmer när du spelar Trollface Quest: Horror 2 på Hetaspel.se. Gör dig redo för att få dina förväntningar upp och ner när du stöter på en rad till synes slumpmässiga pussel som kommer att få dig att gissa och skratta hela vägen!

I scenerna i Trollface Quest: Horror 2 är varje scen en lekplats för kaos. Precis när du tror att du har fått grepp om det, vaknar skärmen till liv med överraskningar. Vill du öppna en dörr? Bäst att vara beredd på att ett busigt spöke dyker upp och agerar på ett riktigt oväntat sätt. Om du är bekant med kända skräckfilmer kommer du definitivt att känna igen vissa scener som dyker upp i Trollface Quest: Horror 2, men sättet som spelet mixar om dessa situationer är något som kan ta dig med överraskning och lämna dig undrande över vilken absurditet som väntar bakom nästa hörn. Men även om du snubblar in på en ikonisk scen är den stiliserade världen i Trollface Quest: Horror 2 säker på att hålla skräck- och roliga element i en slags balans.

Gör dig redo för nästa spel i Trollface-serien när du spelar Trollface Quest: Horror 2 på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att interagera med scenerna. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Spela andra spel från Trollface-serien:

  1. Trollface Quest: Horror 3
  2. Trollface Quest: Horror

Liknande spel:

Gillade du Trollface Quest: Horror 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskräckspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.