Zombie Quarrel

Världen i Zombie Quarrel är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zombie Quarrel, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Om du letar efter ett spel där du kastar spjut på zombier har Hetaspel.se spelet för dig. I Zombie Quarrel måste du sikta noga med dessa spetsiga trästänger och kasta dem mot de våldsamma zombierna. Även om man vanligtvis inte ser zombies med bågar och pilar, har de i Zombie Quarrel lärt sig att använda dessa dödliga vapen, och de attackerar även dig. Detta gör Zombie Quarrel till en ganska intensiv upplevelse, eftersom både du och zombierna kastar trävapen mot varandra, var och en i hopp om att eliminera den andra så snabbt som möjligt.

Även om din karaktär och zombierna kan klara av flera träffar är ett snabbt skott i huvudet game over för någon av er. Detta gör att du alltid måste ta hänsyn till att antingen ta dig tid att stabilisera dina skott, vilket gör dig mer sårbar för inkommande projektiler, eller bara lobba så många spjut du kan mot zombierna och hoppas att du träffar dem innan de träffar dig. Men om du blir träffad kan du sikta på de hälsopaket som ibland dyker upp ovanför zombiernas huvuden. Om du lyckas träffa ett av dessa föremål återställs din hälsa helt och hållet.

Ju fler zombier du slår ut, desto fler guldmynt tjänar du, som du sedan kan omvandla till extra rustning för din karaktär. Du kan få alla möjliga coola hjälmar och anpassa din karaktär på coola sätt. Vissa hjälmar har andra krav och du måste bevisa din styrka på andra sätt om du vill utrusta dem, till exempel genom att slå ett visst antal hälsopaket.

Förstör zombierna med dina spjut när du spelar Zombie Quarrel på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på den vänstra musknappen på skärmen för att börja sikta. Flytta musen uppåt och nedåt för att justera vinkeln på ditt skott. Du kan bara sikta om musens position är bakom karaktären. Släpp vänster musknapp för att skjuta. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen för att börja sikta och släpper fingret för att kasta spjutet.

Liknande spel:

Gillade du Zombie Quarrel? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.