Zombs Royale

Världen i Zombs Royale är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zombs Royale, ett av våra bästa .io spel!

Håll fast vid din hjärna och gör dig redo för lite flerspelarglädje i det här Battle Royale-spelet som spelas i din webbläsare. Zombs Royale kastar dig ut på slagfältet och du måste snabbt hitta resurser och kanske skapa några allianser med andra spelare för att överleva.

Precis som i det populära Fortnite kan du även här bygga en bas och ta ner fientliga spelare, men du måste också slåss mot skräckinjagande zombiehorder! Eftersom kartan sakta krymper måste du alltid se till att det finns tillräckligt med utrymme för att överleva. För att överleva har du till ditt förfogande ett stort antal olika vapen, vart och ett med olika grader. Men var försiktig, för med stor makt följer stort ansvar, och om du håller ett särskilt kraftfullt vapen kommer andra spelare att försöka stjäla det från dig! Låt dem inte göra det!

Överlev zombieapokalypsen och ha massor av kul i Zombs Royale på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Zombs Royale? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.