Age of War

Världen i Age of War är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Age of War, ett av våra bästa strategispel!

Återigen kan du njuta av en klassisk Flash-upplevelse när du spelar på Hetaspel.se. Den här gången har den kraftfulla Ruffle-emulatorn gett dig Age of War, ett spel som kommer att kräva att du använder ditt strategiska sinne. Medan du attackerar och försvarar din bas måste du ständigt skapa nya enheter, samtidigt som du håller ett öga på den ständigt utvecklande tidslinjen. Du börjar i grottmänniskans tidsålder, och långsamt går du framåt i tiden, hela vägen till framtidens tidsålder. Ju mer du utvecklas, desto bättre utrustning har du naturligtvis till ditt förfogande, så om du först börjar med att kasta stenar mot dina fiender kommer du snart att få alla möjliga futuristiska prylar, som lasrar och avancerade vapen. Tänk bara på att din motståndare också får tillgång till denna coola nya teknik.

Förutom att skapa enheter har du också tillgång till specialattacker som du kan aktivera. Men dessa kan bara användas sparsamt, så se till att använda dem endast i de mest akuta situationer. Även om saker och ting blir hektiska måste du hålla huvudet kallt om du vill avancera genom tiderna. Om du håller ett öga på vilka enheter fienden har kan du snabbt anpassa dig och slåss mot alla slags häftiga strider som du kommer att delta i.

Även om spel som Age of War tillfälligt inte var tillgängliga för spel i din webbläsare använder Hetaspel.se Ruffle, som långsamt utvecklas och utökar sin kompatibilitetslista, för att ge dig några av dina favoritspel i Flash.

Kämpa dig genom tiderna i ett klassiskt Flash-spel när du spelar Age of War på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja element från spelet.

Spela andra spel från Age of War-serien:

  1. Age of War 2

Liknande spel:

Gillade du Age of War? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstrategispel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC