Bridge Legends

Världen i Bridge Legends är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Bridge Legends, ett av våra bästa pusselspel!

Bygg en bro till kärleken på Bridge Legends och hjälp de två karaktärerna att mötas. Genom att kombinera ett roligt pusselspel med en sådan värdig sak kommer Bridge Legends att få dig att se detta äventyr till slutet.

I Bridge Legends har du till ditt förfogande träplankor som du använder för att bygga en bro som leder till din flickvän. Om konstruktionen du bygger inte klarar av din vikt kommer du att falla och måste starta om nivån och försöka igen.

Allt eftersom du avancerar i spelet kommer du att använda andra saker för att se till att bron håller, och du måste tänka ut alla möjliga utarbetade sätt att se till att du inte faller.

Bridge Legends Har över fyra världar som kommer att utmana dina ingenjörskunskaper. Spela dem alla på Hetaspel.se och se vad det här äventyret innehåller.

Liknande spel:

Gillade du Bridge Legends? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårpusselspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.