Celebrity Style and Outfits

Världen i Celebrity Style and Outfits är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Celebrity Style and Outfits, ett av våra bästa klä på spel!

Kliv in i Hollywoods glamorösa värld med Celebrity Style and Outfits, ett fantastiskt spel där du får agera stylist åt fyra fantastiska kändisdockor. Gör dig redo att dyka ner i glitter och glamour när du hjälper dessa kändisar att uppnå sin perfekta look. Med sitt vänliga och pedagogiska upplägg är detta spel ett måste för alla modeentusiaster!

Först ut är vår vackra docka som gör sig redo för en utekväll på stans hetaste klubb med sina vänner. Det är partydags och hon behöver din expertis för att välja det trendigaste sminket och den coolaste outfiten. Utforska ett brett utbud av sminkalternativ, från bländande ögonskuggor till djärva läppfärger, och hitta den perfekta ensemblen för att få henne att lysa på dansgolvet.

Därefter har vi vår glamorösa kändis som är på väg ombord på ett privatjet. Oavsett destination vill hon alltid se oemotståndligt attraktiv ut! Som hennes personliga stylist är det ditt uppdrag att välja de mest lockande makeup- och outfitkombinationerna. Släpp loss din kreativitet och experimentera med eleganta klänningar, snygga accessoarer och glamorösa frisyrer för att göra henne till centrum för uppmärksamheten vart hon än går.

Vår tredje kändis njuter av en avkopplande dag vid poolen på sin överdådiga herrgård, men hon behöver din hjälp för att uppnå en cool och modern look. Dyk ner i ett brett utbud av smink- och outfitalternativ som speglar hennes avslappnade men ändå eleganta personlighet. Mixa och matcha trendiga accessoarer, coola outfits och enastående frisyrer för att skapa en look som utstrålar både komfort och sofistikation.

Sist men inte minst är vår fjärde kändis för närvarande i inspelningsstudion och förbereder sig för att spela in sin senaste hit. Oavsett om hon rockar loss på scenen eller tar en paus vill hon alltid fängsla alla omkring sig med en look som väcker avund. Ta hand om hennes stil och välj bland en uppsjö av sminkpaletter, utmanande klädalternativ och statement-accessoarer. Med din hjälp kommer hon att vara sinnebilden för stil och karisma under sina inspelningssessioner.

I Celebrity Style and Outfits får du uppleva spänningen i att vara en fashionista och en kändisstylist. Ta dig an utmaningen att välja den perfekta makeupen, håret och garderoben för varje kändisdocka. Låt kreativiteten flöda, mixa och matcha olika stilar och skapa fantastiska looks som kommer att väcka uppmärksamhet vart de än går. Är du redo att bli den självklara stylisten för Hollywoods elit? Börja spela nu och avslöja kändismodets hemligheter!

Liknande spel:

Gillade du Celebrity Style and Outfits? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.