Cooking Live

Världen i Cooking Live är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Cooking Live, ett av våra bästa matlagningsspel!

Följ med på ett globalt kulinariskt äventyr med Jane, den orädda matfantasten i Cooking Live! När hon reser runt i världen och bloggar om lokala restauranger och maträtter har hon snubblat över en kulinarisk gåta. De stora företagen spelar matmonopol, och våra lokala köksmästare känner av hettan. Det är dags att samla de matälskande trupperna och ge dessa lokala kockar och deras matställen det stöd de förtjänar! Jane, beväpnad med sin pålitliga gaffel och tangentbord, är på uppdrag för att rädda våra lokala kulinariska hjältar från företagens övertagande av köken. Från de livliga gatorna i Bangkok till de mysiga kaféerna i Paris har hon bevittnat kampen på nära håll. Dessa begåvade kockar hamnar i skuggan av höjdarna, och deras matställen riskerar att slukas helt av livsmedelsindustrins jättar. Men frukta inte, kära matentusiaster, för Jane har en plan för att strö lite liv tillbaka i deras liv!

Vi talar inte om vilket uppdrag som helst här, vi talar om en gastronomisk revolution på Cooking Live! Låt oss gå samman på Hetaspel.se och bli de riddare i glänsande förkläden som dessa lokala kockar behöver. Tillsammans kan vi vända utvecklingen och se till att dessa dolda pärlor i den kulinariska världen får det strålkastarljus de verkligen förtjänar. Det är dags att kavla upp ärmarna, eller kanske bara torka bort lite chokladganache, och göra oss redo att återställa balansen i matvärlden! Jane är inte bara en bloggare, hon är en kulinarisk superhjälte, och hon uppmanar alla andra matentusiaster att gå samman för en utsökt sak. Tänk vilka leenden vi kan ge de lokala kockarna när de ser sina matställen blomstra igen. Våra gafflar är våra mäktiga vapen och våra tangentbord är verktygen för förändring. Låt oss strö lite skratt, ett stänk av krydda och en klick enighet i mixen. Är du redo att bli en del av denna läckra revolution? Jane och de lokala kockarna räknar med att du ska vända på steken och återföra smaken till hjärtat av våra samhällen!

Så ta fram förklädet, sätt på dig tänkarmössan (kockmössan är valfri) och låt oss piska upp en storm av stöd för dessa okända kulinariska hjältar. Jane är ute på ett uppdrag och vi är alla inbjudna till vårt livs festmåltid - där god mat, goda skratt och goda vibbar är ledorden. Gå med i rörelsen på Hetaspel.se, och låt oss njuta av segerns smak tillsammans!

Så här spelar du

Använd vänster musknapp för att interagera med ditt virtuella kök. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på föremålen på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Cooking Live? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatlagningsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.