Cupid Doll

Världen i Cupid Doll är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Cupid Doll, ett av våra bästa klä på spel!

Stäng av de sagoböcker du trodde att du kände till, för på Coolest High kan du välja din egen framtid! För dessa tonåriga söner och döttrar till de mest kända sagorna någonsin kan varje dag bli en episk dag. Eftersom hälften av eleverna blir förälskade i fel personer håller inte paren särskilt länge! Amors eget hjärta börjar rusa när hon försöker ställa saker och ting till rätta. Med sina utsökta pärlemorsvingar, dekorerade med rosa blommor och hjärtan, är hon redo att flyga. Hennes klänning är gudomlig med sin trendiga siluett, blommönster och lager av fasta och glittrande skira tyger i kjolen.

Liknande spel:

Gillade du Cupid Doll? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.