Design My Indie Necklace

Världen i Design My Indie Necklace är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Design My Indie Necklace, ett av våra bästa klä på spel!

Känner du dig pysslig i dag? För dessa tjejer har planerat något roligt, utmanande och kreativt! De kommer att designa och tillverka söta och unika halsband, eller rättare sagt Indie-halsband! Indie står för individen, något som får dig att må bra, oberoende av de dikterande aktuella modetrenderna. Är du redo att skapa ditt unika halsband? Kolla in vårt kit, använd din fantasi och välj kedjetyp, och börja dekorera det med färgglada pärlor, ädelstenar och olika små figurer eller hängsmycken. Nu kräver ett sådant halsband en söt outfit i Indie-stil, så se till att öppna garderoben och hitta på något som verkligen representerar dig!

Liknande spel:

Gillade du Design My Indie Necklace? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.