Doc Darling Santa Surgery

Världen i Doc Darling Santa Surgery är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Doc Darling Santa Surgery, ett av våra bästa doktor spel!

Julen närmar sig med stormsteg och Hetaspel.se har förberett många roliga spel som du kan spela under julhelgen. I Doc Darling Santa Surgery har jultomten hamnat i en del problem och behöver din hjälp. När han färdas i luften på julafton dyker plötsligt ett flygplan upp i tomtens väg och för att undvika en kollision måste han snabbt leda renarna bort från farans väg, en manöver som gör att släden snabbt faller mot marken. Tyvärr leder detta till att tomten också glider ur släden. Lyckligtvis visade sig säcken fylld med presenter vara en utmärkt glidare i denna situation, men eftersom tomten inte vill förlora några presenter som faller fritt och lägger allt det hårda arbete som hans olika medhjälpare har lagt ner på att förbereda dem, försöker han fånga så många av dem som möjligt. Tomten sätter alltid barnens intresse i första rummet.

När du har lyckats samla in de fallande gåvorna måste du organisera din säck, så att de alla passar snyggt in i den. Även om tomtens säck är en speciell säck, som har obegränsat utrymme, måste du ändå vara organiserad om du vill ha snabb tillgång till rätt gåvor. Den här olyckan har också skadat tomten, så nästa steg är säkert att reparera all skada som uppstått. Med olika minispel gör Doc Darling Santa Surgery denna återhämtningsprocess till roliga och interaktiva steg. Från att ta bort tomtens mysiga päls, så att du bättre kan bedöma skadorna, till att försiktigt rengöra såren, gör dessa små spel helandet av tomten till en rolig och intressant upplevelse. Naturligtvis uppstod inga permanenta skador, men tiden är kritisk på julafton, eftersom barn från hela världen väntar på sina presenter.

Läkningsprocessen är ganska komplicerad, och från att rengöra tomtens sår med lite varmt, hett vatten och tvål, och sedan torka detta, till att försiktigt ta bort kvistar och löv från hans kropp, har du en hel del arbete framför dig. Men den roliga och färgglada grafiken och den glada musiken gör upplevelsen till en avkopplande och spännande upplevelse, och i kombination med de olika uppgifter som du måste utföra kan du inte vänta på att se vilka unika scenarier som väntar i Doc Darling Santa Surgery.

Hjälp jultomten att återuppta sin strävan att leverera gåvor när du spelar Doc Darling Santa Surgery på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd den vänstra musknappen för att interagera med spelet: från att välja menyalternativ till att dra olika objekt är Doc Darling Santa Surgery helt kompatibelt med musen. Om du spelar från en mobil enhet kan du trycka på knapparna på skärmen för att välja de önskade alternativen.

Liknande spel:

Gillade du Doc Darling Santa Surgery? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdoktor spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.