Dr. Panda Daycare

Världen i Dr. Panda Daycare är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Dr. Panda Daycare, ett av våra bästa djur spel!

En värld full av vänliga djur och glädje väntar dig när du spelar Dr. Panda Daycare. I det här avkopplande spelet är du ansvarig för ett dagis och din uppgift är att ta hand om de söta djuren som kommer till ditt hus. Men oroa dig inte, ditt daghem är fullt av roliga saker som kommer att hålla dig sysselsatt. Och viktigast av allt är att hålla de roliga nivåerna på högsta nivå. Från att titta på miniatyrtåget som åker längs tågspåren till att gunga på träponnyn, spela med hula hoop eller basketboll, det finns många sätt att hålla dig sysselsatt.

Och det här är bara det första rummet! På Dr. Panda Daycare kan du till och med välja att bo i olika rum, vart och ett med sina egna unika roliga aktiviteter. En del av det roliga är att hitta på sätt att hålla dina gäster sysselsatta, och att se dem le är bara en av de belöningar du får när du spelar Dr. Panda Daycare. Med sina livliga färger och glada musik är Dr. Panda Daycare ett ganska avkopplande spel, och det är ett underbart sätt att hjälpa dig att slappna av. Även om det inte är det mest utmanande spelet du kan spela på Dr. Panda Daycare är det ett roligt sätt att tillbringa lite tid med att ta reda på alla olika sätt du kan interagera med världen.

Njut av djurens underbara värld när du spelar Dr. Panda Daycare på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd musen för att interagera med spelet. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Spela andra spel från Dr. Panda-serien:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda School
  4. Dr Panda Restaurant

Liknande spel:

Gillade du Dr. Panda Daycare? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.