StoryZoo Games

Världen i StoryZoo Games är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela StoryZoo Games, ett av våra bästa djur spel!

Lär dig massor av häftiga nya saker med hjälp av StoryZoo Games, ett roligt utbildningsspel som finns på Hetaspel.se. Du kan lära dig om djur genom minnesspel, ordlekar, bildpussel och mycket mer, i en serie minispel som är utformade för att hjälpa dig att bekanta dig med vår omvärld. Den lugnande atmosfären och de levande färgerna kan inspirera din fantasi och föra dig närmare den roliga världen på StoryZoo Games. Och de vänliga figurerna från StoryZoo Games finns här för att hjälpa dig när du behöver lite extra hjälp.

De många olika minispel som finns tillgängliga får dig att vilja se vad som kommer härnäst och håller dig intresserad och engagerad i upplevelsen. Även om spelen i sig själva kanske är lite lättare, är StoryZoo Games på det hela taget ett bra spel som kan hjälpa dig att lära dig mer om djur. Och naturligtvis hjälpa dig att slappna av. I ett spel kanske du måste välja rätt bokstäver för att bilda ett ord, i ett annat måste du matcha ett djurs siluett, och i ett annat sätt sätts ditt minne på prov, då du måste vända på korten och komma ihåg vad som ligger under dem, så att du senare kan matcha dem. StoryZoo Games är varierande och roligt, och har massor och massor av fantastiska djur.

Spela ett roligt pedagogiskt spel på Hetaspel.se när du väljer StoryZoo Games.

Hur man spelar

Använd musen för att interagera med spelets element. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du StoryZoo Games? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.