Dr. Panda School

Världen i Dr. Panda School är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Dr. Panda School, ett av våra bästa djur spel!

Den första skoldagen kan vara lite skrämmande, eftersom det är en helt ny miljö som du måste navigera i. Vi är säkra på att du klarar dig, men varför inte följa med Dr Panda och alla sorters vänliga figurer och utforska tillsammans din första skoldag?

På Dr. Panda School får du upptäcka alla möjliga olika klassrum, från korridorerna, köket och många andra platser som finns runt skolan. Dessutom kan du interagera med dessa rum och verkligen utforska och tillfredsställa din nyfikenhet. Lite förtrogenhet med miljön kommer att vara till stor hjälp när du ser alla dessa platser i verkligheten.

Med vacker grafik, glad musik och fantastiska vänner som följer med dig på detta äventyr kommer du säkert att vilja se alla platser från Dr. Panda School.

Börja ditt skoläventyr med hjälp av Hetaspel.se, och även om ingenting kan förbereda dig för denna fantastiska resa kan du med Dr. Panda School få en glimt av den magi som du kommer att hitta i skolan.

Spela andra spel från Dr. Panda-serien:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda Daycare
  4. Dr Panda Restaurant

Liknande spel:

Gillade du Dr. Panda School? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.