Drag Racing City

Världen i Drag Racing City är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Drag Racing City, ett av våra bästa racingspel!

Dragracing är kanske inte lika populärt som andra racingspel, men de har sin egen charm och komplexitet som du kommer att uppskatta när du väl börjar behärska dem. På Hetaspel.se finns ett antal sådana spel där du kan öva upp dina färdigheter i dragracing. Ett sådant spel är Drag Racing City, som erbjuder dig en rolig dragracingupplevelse. Med fyra unika platser, fyra olika spellägen, 32 bilar och fem uppgraderbara bildelar får du din beskärda del av dragracingupplevelsen. De fyra olika tävlingsplatserna erbjuder olika racingtyper och nivån på anpassningen borde vara tillräcklig för att tillfredsställa ett fan av den här typen av spel.

De grundläggande reglerna för dragracing finns även i Drag Racing City, och du tävlar direkt mot andra bilar, i en rak linje. Det som avgör vem som vinner loppet är förarnas förmåga att växla i rätt ögonblick. Dragracing är ett spel om tålamod, och att känna till din bils kapacitet avgör om du vinner eller förlorar loppet. Om du behöver lite extra fart kan du alltid aktivera boost-funktionen på din bil, men tänk på att detta är en begränsad resurs, så använd den klokt.

Spela en rolig stil av racingspel på Hetaspel.se när du väljer Drag Racing City.

Hur man spelar

Tryck på mellanslagstangenten för att accelerera, piltangenten uppåt för att byta växel och tryck på N-tangenten för att använda nitroboosten. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Drag Racing City? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårracingspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.