Four Colors World Tour Multiplayer

Världen i Four Colors World Tour Multiplayer är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Four Colors World Tour Multiplayer, ett av våra bästa kortspel!

Samla dina vänner eller spela med människor från hela världen ett spännande kortspel på Hetaspel.se när du väljer Four Colors World Tour Multiplayer. Ett spännande inslag i Four Colors World Tour Multiplayer är det flerspelarelement som lagts till, så du kan antingen spela mot en motståndare som styrs av datorn eller mot människor från andra platser i världen. Med sina roliga och lätta att komma ihåg regler samt sin vackra, stiliserade grafik och uttrycksfulla animationer som får dig att le, är Four Colors World Tour Multiplayer ett utmärkt val när du vill slappna av och ha roligt.

För att vinna en omgång av Four Colors World Tour Multiplayer måste du vara först med att avsluta alla kort som du har i din ägo. Varje runda får du ett fast antal kort, och för att bli av med dem måste du lägga dina kort i stapeln på bordet. Om det vore så enkelt skulle det förstås inte finnas någon utmaning och inget roligt inslag. Det finns vissa regler som du måste följa, och det är att du bara kan lägga ner ett av dina kort om det har antingen samma färg eller samma värde som det som redan ligger på bordet. Eftersom varje nytt kort som läggs till denna stapel kan ändra vad du måste lägga ner, kommer du snart att upptäcka hur dynamisk en runda av Four Colors World Tour Multiplayer. Lägg till detta olika modifieringskort som du eller andra spelare kan få, och du kommer att se hur snabbt du måste anpassa dig om du vill vinna. Dessa modifierare kan antingen vara kort som tvingar andra spelare att få två eller tre extra kort, samt hoppa över sin tur, men också kort som kan ändra färgen på det kort du måste placera. Slutpoängen för vinnaren bestäms av det totala värdet av de kort som de andra spelarna har, och vinnaren av spelet är den första spelaren som når 250 poäng. En viktig regel som du alltid måste komma ihåg är att du måste ange när du har ett sista kort kvar, annars måste du ådra dig ett straff genom att få två kort.

Med sitt roliga och snabba spelande är Four Colors World Tour Multiplayer ett annat roligt kortspel som du kan spela på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja och interagera med korten. Tryck på tangenten 1 på tangentbordet när du har ett kort kvar. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen för att interagera med spelets element.

Liknande spel:

Gillade du Four Colors World Tour Multiplayer? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkortspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.