K-Pop Star

Världen i K-Pop Star är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela K-Pop Star, ett av våra bästa spel för att skapa en docka!

K-Pop är på frammarsch! Jag älskar att se de olika grupperna eller sångarna i denna energiska musikgenre med mycket dans och komplexa koreografier. K-pop klädstilen är extremt representativ och unik på samma gång. Genom att spela det här tjejspelet kan du skapa din perfekta outfit för den här söta k-pop-stjärnan. Du kan jonglera mellan många stilar med mångfärgade fransar och applikationer, jackor i fuskpäls och skolflickkjolar samt många andra tillbehör. Du kan färga alla valda föremål efter eget tycke och smak, så miljontals kombinationer finns till hands. Och glöm inte mikrofonen så att din röst kan nå alla dina fans. Ha så kul! <3

Liknande spel:

Gillade du K-Pop Star? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspel för att skapa en docka-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.