Kawaii Witch School

Världen i Kawaii Witch School är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Kawaii Witch School, ett av våra bästa spel för att skapa en docka!

Klä upp din animehäxa hur du vill. Hon är på väg att börja på magisk skola och måste ha en look som matchar hennes personlighet! Välj mellan olika typer av hår och pannor, från korta till långa frisyrer, flätade hästsvansar eller lockigt hår. Du kan välja fantastiska klänningar eller skapa intressanta kombinationer med blusar, kjolar, shorts och byxor för en mer avslappnad look. Jag bör också nämna att du kan välja mellan söta spetsiga sneakers och söta stövlar. Sätt på dig glasögon för att se bortom räckvidden och bär din magiska hatt, ett måste för alla häxor. Kom ihåg att en mäktig häxa alltid åtföljs av magiska djur. Och den magiska staven för att väcka alla dessa charm till liv är oumbärlig. Jag glömde nästan att du har 80 färger för att färga alla föremål som du vill. Har du slut på idéer? Tryck på mix och match-knappen och du kommer att få fantastiska överraskningar.

Liknande spel:

Gillade du Kawaii Witch School? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspel för att skapa en docka-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.