Modern Princesses

Världen i Modern Princesses är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Modern Princesses, ett av våra bästa klä på spel!

Hur är läget, fashionistas? Det är dags att hjälpa Anna och Elsa, de två coolaste systrarna från landet med is och snö, i det här klädspelet för tjejer. Dessa flickor har transporterats till den moderna världen, men de har ingen aning om hur de ska klä sig eller bete sig som vi vanliga människor. Det är där du kommer in i bilden, tjejen! Det är ditt jobb att hjälpa dessa isprinsessor att förvandlas till modedivor!

Låt oss börja med grunderna. Anna och Elsa är vana vid att bära päls och stövlar, men det kommer inte att fungera i den här världen. De måste hitta några coola och trendiga kläder till skolan, så att de kan passa in bland de andra eleverna. Tänk jeansjackor, grafiska t-shirts och trasiga jeans. Och glöm inte bort accessoarerna! De behöver solglasögon och söta ryggsäckar för att verkligen komplettera looken.

Men det handlar inte bara om skolan. De här tjejerna har blivit inbjudna till en fest, och de måste ta med sig sin bästa stil. De måste vända på huvudet och visa alla hur coola de är. Så tänk coola klänningar, moderiktiga jackor och grymma accessoarer. Och glöm inte bort sminket och håret! De måste se perfekta ut från topp till tå.

Låt oss vara uppriktiga här, dessa tjejer är inte vana vid den moderna världen, så de behöver seriös hjälp. Det är där du kommer in i bilden, tjejen! Visa dem hur man gör och hjälp dem att navigera i denna galna modevärld. Du klarar det här, tjejen!

Så låt oss sätta igång och förvandla dessa isdrottningar till modeikoner. Det kommer att bli en vild resa, men med din hjälp kommer de att bli de coolaste tjejerna i stan!

Liknande spel:

Gillade du Modern Princesses? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.